Ingrid van Dam ‘Netwerkster van het jaar 2019’

Tijdens Internationale Vrouwendag op 8 maart is Ingrid van Dam, verkozen tot Netwerkster van het jaar 2019 van Vrouwennetwerk Rijnstreek (VNR).

Ingrid van Dam is in 2006, vanuit een vast dienstverband, gestart als zelfstandig HR-interim adviseur. Inmiddels heeft zij haar bedrijf Keer.nu verder ontwikkeld met diverse diensten zoals het uitvoeren van Arbeidsdeskundige onderzoeken en re-integratiebegeleiding. Afgelopen jaren heeft zij zich actief ingezet voor het programma van het vrouwennetwerk. Met haar inzet zorgt zij dat mensen zich betrokken en welkom voelen bij VNR. Zij is een zorgvuldig netwerker die bereid is om contact te leggen en haar contacten te delen en zo mensen te verbinden.

Tijdens de ledenvergadering vorige maand heeft zij zich tevens bereid getoond om de voorzittersrol van het netwerk op zich te nemen. Speerpunt is dat we met elkaar willen zorgen dat VNR een aantrekkelijk netwerk blijft, ook in de toekomst. Dit jaar zullen we als netwerk aandacht besteden aan de positionering van VNR en daarin wil Ingrid de trekker zijn.

26e Netwerkster van het jaar
Sinds 1991 kiest het Vrouwennetwerk Rijnstreek jaarlijks iemand uit haar midden die zich heeft onderscheiden door haar eigen ontwikkeling op professioneel gebied of een bijzondere rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van anderen. De Netwerkster van het jaar valt op doordat ze bijvoorbeeld: doorgegroeid is in haar werk, anderen stimuleert en inspireert, een moedige stap heeft gezet in haar loopbaan of zich op een onconventionele manier weet te profileren.

Netwerkspeld
De netwerkster van het Jaar ontvangt een netwerkspeld die edelsmid Will de Heij speciaal op maat maakt. Zoals Will omschrijft in haar toelichting: “In de speld heb ik haar eigenschappen en kwaliteiten gevisualiseerd; menselijke betrokkenheid, verbinding maken, strategisch werken, resultaatgericht, zakelijke professionaliteit met een energieke inbreng.”
In 2019 bestaat Vrouwennetwerk Rijnstreek 35 jaar en heeft zij voor de 26e maal een Netwerkster van het jaar gekozen. De netwerkster van het jaar vervult een heel jaar de ambassadeursrol voor het netwerk.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!