Advertorial Evenementen

4e editie Asperges (& Meer) in de Polder

Van 15 tot en met 22 mei vindt bij restaurant De Dyck in Woubrugge de vierde editie van Asperges (&meer) in de Polder plaats. Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Hans Peter van den Bosch & Miranda Kruithof van live-communicatiebureau Eigenwijze Evenementen. Asperges (&meer) in de Polder is inmiddels uitgegroeid tot een witgouden traditie, waarin de Koningin der Groente een hoofdrol speelt, maar het event biedt zoveel meer!

Na 3 geslaagde edities Asperges in de Polder met meer dan 1.500 liefhebbers in 2018, doet de organisatie er dit jaar nog een schepje bovenop, door het evenement uit te breiden naar minimaal 10 avonden bourgondisch genieten van het buitenleven en ’t Witte Goud.

Crème de la crème
Trots is de organisatie op de bourgondische invulling van het event. De uitstekende keukenbrigade van De Dyck staat steevast aan het fornuis. Op sommige dagen bijgestaan door enkele Gast Chefs waaronder Alain Caron en een Arabische Chef voor het thema 1001 Nacht. Naast de (top)chefs in het programma is er ruimte voor meer! Creativiteit in de gerechten, iedere avond een ander thema met Live-entertainment, dit jaar bieden wij in alle facetten meer dan alleen Asperges.

Entertainment
Nieuwe thema’s tijdens Asperges (&meer) in de Polder met geweldig entertainment. Op woensdag programmeren wij Inspiration Night met enkele interessante sprekers, daarnaast Joie de Vivre, de Jazz Night met Steffen Morisson en uiteraard mag onze Groovy Night(s) niet ontbreken; female DJ Kit-T op vrijdag 17 mei. Voor het complete programma met bijbehorende informatie, kijk op: www.aspergesindepolder.nl

Voor iedereen
Asperges (& meer) in de Polder is hét moment om de lente te verwelkomen in goed gezelschap. Kom van 15 mei tot en met 22 mei gezellig met relaties, familie en vrienden voor een heerlijke avond uit. Vanuit het bedrijfsleven is er ieder jaar veel interesse, met speciale bedrijfsarrangementen vanaf 10 personen. De stoere bedoeïenentent is bovendien exclusief te reserveren voor een onvergetelijke middag of avond, workshop, receptie of een andere feestelijke gelegenheid vanaf 125 personen. Voor de zakelijke mogelijkheden informeer via info@aspergesindepolder.nl

 


Meer nieuws

Advertorial Winkelen vandaag 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek vandaag 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport vandaag 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.