Advertorial Economie

Altijd al willen weten hoe je het perfecte kopje koffie zet?

Dat kan nu bij Media Markt Alphen aan den Rijn! In de winkel worden diverse gratis workshops gegeven, zo ook een barista workshop. Koffieexpert Cora legt jou tijdens de barista workshop uit welke verschillende bonen er allemaal zijn, hoe je het crema laagje op je koffie krijgt en hoe je verschillende soorten koffie’s zet.

Alle vragen over koffie weet Cora te beantwoorden tijdens de barista workshop. “Ik leg de klanten uit waar koffie vandaan komt, welke type bonen er zijn, waar je op moet letten bij het zetten van koffie, welke soorten koffie er zijn, hoe je goede koffie kunt herkennen en natuurlijk hoe je dit thuis kunt creëeren”, vertelt Cora.

Tot nu toe ontvangen zij en haar collega’s van Media Markt Alphen alleen maar positieve reacties. “Zelfs een deelnemer die al een paar jaar in de horeca werkte heb ik kunnen verrassen met nieuwe informatie, daar doen we het ook voor.”

Het gaat erom dat de klanten plezier hebben in de workshop, daarom mogen zij ook alles uitproberen. Van het proeven van de koffie, het zetten van de koffie en het proberen van verschillende machines.

Feestelijke heropening nieuwe winkel
Media Markt Alphen is compleet verbouwd en viert zondag 2 juni de heropening. Dat vieren zij met een grote feestelijke opening met allerlei verrassingen voor jou als klant.

De ingang van de winkel is verplaatst naar de Sint Jorisstraat en de winkel heeft een complete make-over gekregen. Het assortiment is uitgebreid en het aanbod is nog beter. Ook is er vanaf alles te beleven in de winkel, zo is er een smartbar voor als je probelemen hebt met bijvoorbeeld je telefoon, een smart home hoek voor alle handige snufjes voor in huis en een game area.

Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de heropening.

WINACTIE
Om dit alvast te vieren geven wij een Google Home mini weg! Wat moet je doen om te winnen? Like, reageer en deel dit bericht op jouw facebookpagina. Maandag 27 mei maken wij de winnaar om 12.00 uur bekend.

Inschrijven voor workshops
Wil jij nu ook een keer een barista workshop volgen bij Media Markt Alphen of één van de andere workshops zoals fotografie? Geef je dan op via https://workshops.mediamarkt.nl/event/ of loop eens gezellig langs in de winkel.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek vandaag 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater vandaag 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek vandaag 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek vandaag 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek vandaag 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.