Workshop Vuur koken
Workshop Vuur koken
Al 4 jaar werken wij op locatie met vuurbereidingen. Niet alleen met een BBQ, maar ook met de heksenketels, astados kruisen, spitten, BBQs en Dutch ovens. Bij deze workshop gaan we in op wat er allemaal komt kijken bij het koken met open vuren. Hoe beheers je de hitte? Hoe kan je een lange bereiding doen zonder er constant bij te zijn? Wat hebben verschillende houtsoorten voor effect op het eten?
We maken bij de workshop het volgende menu:
– Gepofte pompoensoep uit de heksenketel
– Broden uit de Dutch ovens
– Verse kruidenboter
– Bieten salade uit de open vuren
– Salade met gegrilde venkel
– Kippenstoof uit de Dutch ovens
– Beefribs van de astados kruizen
– Hele zalmen warm gerookt
– Italiaanse porchetta van het spit
– Aerlander staartstuk reverse sear
– In open vuur gepofte aardappels
– Gerookt hazelnoot roomijs met appeltaart uit de Dutch ovens
Prijs: €85,- per persoon
Aanmelden is mogelijk via deze link.